DanskDeutschEnglish

Reklame i sandet

Udfordringen er den samme hver gang. Hvordan skaffer du besøgende på årets messestand? Hvordan sørger du for at nysgerrige står i kø til jeres næste arrangement? Svaret er ligger lige for. Du skal bruge sand!

Sandskulpturer er ikke bare en utrolig kunstnerisk udtryksform. De fungerer også som en virkningsfuld reklame. En kunstner, der på standen udformer en sandskulptur, vil tiltrække masser af mennesker og være messens højdepunkt. 

Med en sandskulptur er det kun fantasien der sætter grænser når du vil have dine buskaber ud. Placer dit firmalogo mellem fødderne på sfinxen. Lad skulptøren portrættere firmaets talsmand eller nye produkt foran New Yorks skyline eller lad gæsterne slænge sig i strandstole i et tropeparadis af sand.

Hos Worldwide Sculpture Organisation er vi eksperter i at skabe oplevelser med sand. Vi leverer sandskulpturer til messer, events og firma-arrangementer. Arrangerer happenings med arbejdende sandkunstnere. Og laver kreative ”sandkasser”, hvor dine gæster kan prøve at lave deres egen sandskulptur.

WWSO laver skulpturer på baggrund af fotos, skitser og skriftlige beskrivelser. Og har du brug for idéer eller inspiration til en skulptur, kan vi også hjælpe.

 > Kontakt WWSO for mere info            > Download brochure

Ultimate Web