Reklame i sandet

Reklame i sandet

Skab opmærksomhed til dit næste arrangement med en unik sandskulptur. Worldwide Sculpture Organisation er en organisation indeholdende mange professionelle kunstnere, der kan skabe en sandskulptur med dit firmalogo eller produkt. Vi arrangerer også events med arbejdende sandkunstnere og kreative “sandkasser” til dine gæster. Kontakt os gerne for at høre mere om dette.

Sandskulptur af troldmand
Sandskulptur af drage som spyr

Skab opmærksomhed med sandskulpturer

Hvordan kan du skabe interesse og tiltrække besøgende til dit næste arrangement? Svaret er enkelt: Brug sand! Sandskulpturer er ikke kun en fantastisk kunstform, men de fungerer også som en effektiv reklame.

 

En professionel kunstner, der skaber en sandskulptur på din messestand, vil tiltrække mange nysgerrige sjæle og være messens højdepunkt. Mulighederne er uendelige med en sandskulptur – fra at placere dit firmalogo mellem fødderne på en sfinx, til at portrættere din talsmand eller nye produkt foran New Yorks skyline.

Worldwide Sculpture Organisation er eksperter i at skabe oplevelser med sand. Vi leverer sandskulpturer til messer, events og firma-arrangementer og arrangerer happenings med arbejdende sandkunstnere. Vi kan også lave kreative “sandkasser”, hvor dine gæster kan prøve at skabe deres egen sandskulptur.

 

Vi laver skulpturer på baggrund af fotos, skitser og skriftlige beskrivelser, og hvis du mangler inspiration, kan vi hjælpe med idéer til din skulptur. Kontakt os gerne for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed med en unik sandskulptur.

Sandskulptur af rotter på en hånd

Hos Worldwide Sculpture Organisation er vi eksperter i at skabe oplevelser med sand. Vi leverer sandskulpturer til messer, events og firma-arrangementer. Arrangerer happenings med arbejdende sandkunstnere. Og laver kreative ”sandkasser”, hvor dine gæster kan prøve at lave deres egen sandskulptur.
WWSO laver skulpturer på baggrund af fotos, skitser og skriftlige beskrivelser. Og har du brug for idéer eller inspiration til en skulptur, kan vi også hjælpe.