Referencer

Vores sandreferencer taler for sig selv, og det er et udtryk for vores store erfaring og ekspertise i at skabe fantastiske sandskulpturer til flere lejligheder. Vi har arbejdet med nogle imponerende projekter og har blandt andet haft fornøjelsen af at arbejde med Absolut Vodka, Danmarks Turistråd og Siemens Mobile Phones.

Absolut vodka

Vi har også skabt en række imponerende sandskulpturer på forskellige messer og udstillinger, i blandt andet Ringkøbing Fjord samarbejdet på udstillinger i Herning og Göteborg. Hørsholm Midtpunkt var også en spændende udfordring, hvor vi skabte en sommer- og sandtema i shoppingcentret.

 

Vi har også været med til at skabe imponerende skulpturer til turistmesser og attraktioner. Vores arbejde tæller blandt andet et 3 meter højt fyrtårn til turistmessen i Bremen og et kronprinsepar, der sidder på en bænk på Langelinie i København. Vi har også skabt en flot liggende skulptur på kajen på Bryggen i Oslo og et imponerende sandskulptur-projekt, der præsenterer Australiens seværdigheder i Bruuns Galleri i Aarhus. – Ja, mulighederne er mange og kun den kreative hjerne sætter grænser.

 

Vi er stolte af vores arbejde og glæder os til at fortsætte med at skabe imponerende kunstværker, der vil imponere både nær og fjern.

 

Se alle vores referencer herunder.

Sandskulptur af Absolut Vodka flaske
Absolut Vodka
Læs mere
Vodkaflaske af sand
Danmarks Turistråd
Læs mere
Flot Sandskulptur i Bella Centret
Hørsholm Midtpunkt
Læs mere
Sommer og Sand i Shoppingcentret
Ringkøbing Fjord Samarbejdet
Læs mere
Sandskulpturer på messe i Herning og Göteborg
Siemens Mobile Phones
Læs mere
Mobiltelefon der skød op af sandet
Spæncom
Læs mere
4 meter høj sandskulptur
Turistmesse i Bremen
Læs mere
3 meter høj skulptur af fyrtårn
Langelinie København
Læs mere
Kronprinseparret siddende på en bænk
Bruuns Galleri Aarhus
Læs mere
Australiens seværdigheder
Bryggen i Oslo
Læs mere
Liggende skulptur på kajen
Blokhus Sandskultptur
Læs mere
Sandskulpturfestival i Blokhus
Tidligere
Næste

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores sandskulpturer, åbningstider eller

ønsker forudbestilling af orientering om sandskulpturernes tilblivelse/opbygning (varighed ca. 20 min.), så kontakt os her!