Sandskulpturer

Worldwide Sculpture Organisation samarbejder udelukkende med de bedste sandskulptører fra hele verden. Skulptørerne rejser til festivaler overalt i verden og er flittige deltagere ved sandskulptur-konkurrencer på internationalt niveau. Mange af kunstnerne har allerede vundet priser for deres fantastiske arbejde.

Sandskulptur af græske bygninger

Skiftende temaer

Vi er meget stolte af at kunne samarbejde med Worldwide Sculpture Organisation og deres dedikerede kunstnere. Vi er beærede over at have dem med os og se deres talent og hårde arbejde udfolde sig på vores festival. Dette kommer uden tvivl også til udtryk på årets festival, hvor temaet er ‘Græsk Mytologi’. Temaet skifter i øvrigt hvert år. Dette kan spænde fra mytologi og historiske begivenheder til nutidige emner og populærkultur. Der er altid en spændende fortælling bag de imponerende sandskulpturer på vores festival.

Vil du se de bedste sandskulptører i aktion?

Få et indblik i de kreative processer, når nogle af verdens bedste sandskulptører skaber fantastiske sandkunstværker på vores festivalplads. Besøg os før den officielle åbning og oplev de 30 skulptører i aktion i 10 intense dage. Følg også med på vores Facebook-side – hvor vi deler artikler og opdateringer om festivalen og skulpturernes tilblivelse.

På vores Facebook-side kan du følge med i, hvordan nogle af verdens bedste sandskulptører skaber fantastiske kunstværker af sand på vores festivalplads i Søndervig. Du kan også besøge os før den officielle åbning og se de 30 skulptører i aktion i 10 intense dage, fra onsdag d. 8. til lørdag d. 11. maj. Her kan du få unik indsigt i de kreative processer og se skulpturerne tage form lige for øjnene af dig.

Sandskulptur af bygninger, en ridder og flammer fra en drage

Se tidligere sandskulpturer

Oplev tidligere års imponerende sandskulpturer på vores hjemmeside! Hvert år bygger vi sandskulpturer under et bestemt tema, så de utroligt flotte og detaljerede kunstværker fortæller en fælles historie. Dette skaber en sammenhængende og helt unik oplevelse for vores besøgende.

 

I vores online galleri kan du se alle de flotte sandskulpturer, som vi har skabt gennem årene. Fra mytologiske figurer til eventyrlige landskaber – vores talentfulde kunstnere har brugt forskellige teknikker og værktøjer for at skabe de ønskede former og strukturer i vores sandskulpturer. Vores tidligere kunstværker er en fantastisk måde at genopleve nogle af de mest imponerende øjeblikke fra vores tidligere sandskulpturudstillinger.

Vi tror på, at vores sandskulpturer er en oplevelse for hele familien, og ved at besøge vores online galleri kan du få et indblik i vores tidligere arbejde og forberede dig på den næste sandskulpturudstilling.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores sandskulpturer, åbningstider eller

ønsker forudbestilling af orientering om sandskulpturernes tilblivelse/opbygning (varighed ca. 20 min.), så kontakt os her!