DanskDeutschEnglish

Tema 2023: Græsk Mytologi

Søndervig Sandskulptur 2023, fejrer 20 års jubilæum.

Rejs med sandskulpturfestivalen i Søndervig tilbage til oldtidens Grækenland.
Den mægtigste af guderne i oldtidens Grækenland, var Zeus den herskende Konge på Olympen.
Oplev Olympens 12 græske guder,  Zeus, Poseidon, Hades, Hermes, Hestia, Demeter, Hera, Ares, Athene, Afrodite, Artemis, Apollon og mange andre mytologiske væsner, fortolket og skulptureret i verdens længste sandskulptur væg, 7 meter høj, 200 meter lang, samt 10 enkeltstående 4 meter høje sandskulpturer.

Kom og oplev den kreative proces
Før den officielle åbning er det desuden muligt at kigge forbi festivalpladsen og se de mange skulptører, når de arbejder med deres værker – som de jo kun har 10 dage til at skabe. Fra tirsdag d. 9. til lørdag d. 13. maj får man for alvor indsigt i de kreative processer, når de 30 skulptører skulpturerer disse fantastiske kunstværker.

Plads til alle
Festivalpladsen er meget handicapvenlig, da vi har anlagt stisystemer med mørkt stenmel, så det er nemt at komme rundt på pladsen med fx kørestol og rollator. Pladsen har egen toiletvogn med flere toiletter samt et let tilgængelig handicaptoilet, bred opkørselsrampe samt pusleplads til de mindste. Det er også muligt at låne kørestol ved billetlugen. Vi har en skøn sandlege-plads, hvor børn og voksne selv kan afprøve deres kreative evner som sandskulptører.

Ultimate Web