DanskDeutschEnglish

Søndervig Sandskulpturfestival
forvandles til en magisk verden

Årets tema: "Trolddom og magi"

Træd ind i en fortryllende og magisk verden af trolddom og magi, hvor hekse og troldemænd kæmper side om side på godt og ondt imellem fantasiverdener og blandt mystiske væsner. 40 af verdens dygtigste sandskulptører giver deres bud på en magisk verden skabt af 12.000 tons vestjysk sand. Søndervig Sandskulpturfestival afholdes for 16. år i træk.
 
Over 130.000 besøgte i 2017 Søndervig Sandskulpturfestival

I 2017 besøgte et rekordstort publikum festivalpladsen i Søndervig, hvor temaet "Livet under havoverfladen" tiltrak gæster fra ind- og udland. Dette års sandskulptører, hvoraf flere tidligere har deltaget helt tilbage fra Søndervigs første sandskulpturfestival i 2003, er alle garvede deltagere i mange internationale sandskulpturfestivaler verden over.

Kom og oplev den kreative proces
Før den officielle åbning er det desuden muligt at kigge forbi festivalpladsen og se de mange skulptører, når de arbejder med deres værker – som de jo kun har 10 dage til at skabe. Fra onsdag den 16. til lørdag den 19. maj får man for alvor indsigt i de kreative processer, når de 40 skulptører skulpturerer den 200 m lange og 7 m høje skulpturvæg fuld af motiver fra årets tema.

Plads til alle
Festivalpladsen er meget handicapvenlig, da vi har anlagt stisystemer med mørkt stenmel, så det er nemt at komme rundt på pladsen med fx kørestol og rollator. Pladsen har egen toiletvogn med flere toiletter samt et let tilgængelig handicaptoilet, bred opkørselsrampe samt pusleplads til de mindste. Det er også muligt at låne kørestol ved billetlugen.

Masser af aktiviteter
Vi har en skøn sandlegeplads, hvor børn og voksne selv kan afprøve deres kreative evner som sandskulptører … og hvem ved, måske danser de magiske sandskulpturer hånd i hånd efter lukketid, når nattens mørke falder på og månen titter frem.

Ultimate Web